YY6080青苹果影院在线观看 YY6080青苹果影院无删减 琪琪 YY6080青苹果影院在线观看 YY6080青苹果影院无删减 琪琪 ,中国人配人在线观看在线观看 中国人配人在线观看无删减 中国人配人在线观看在线观看 中国人配人在线观看无删减 ,2019最新国产高清不卡A在线观看 2019最新国产高清不卡A无 2019最新国产高清不卡A在线观看 2019最新国产高清不卡A无

发布日期:2021年12月08日
DepartmentPage

Afdichtingstechniek (623 resultaten bevatten 62721 Artikelen)

Afdichtingstechniek is een breed begrip. Voor verschillende toepassingen zijn diverse afdichtingen beschikbaar. De divisie afdichtingstechniek is opgedeeld in verschillende afdelingen. Dit zijn de afdelingen o-ringen, rubbertechniek, flensafdichtingen en dynamische afdichtingen. Deze verschillende afdelingen hebben verschillende soorten afdichtingen.


Soorten afdichtingen
Er zijn afdichtingen voor sanitaire koppelingen, asafdichtingen, hydrauliek en pneumatiek afdichtingen, mechanische dichtingen (ook wel mechnical seals genoemd), o-ringen, stopbuspakkingen en vlakke dichtingen. Al deze soorten afdichtingen zijn geschikt voor andere toepassingen en beschikken over specifieke eigenschappen. Tevens zijn al deze verschillende afdichtingen beschikbaar in diverse soorten en maten.


Verschillende categorieën
De categorie afdichtingen voor sanitaire koppelingen beschikt over afdichtingen voor koppelingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Ringen voor DIN 11851, DIN 11864 en Tri-clamp kunnen in verschillende materialen worden geproduceerd volgens FDA, 3A en USP.


Asafdichtingen zijn er voor iedere toepassing met roterende assen. Deze categorie bestaat uit onder andere oliekeerringen, weefseloliekeerringen en Klozures®, PTFE-lipseals, cassetteseals, V-ringen, Alphaseals, eindkappen en asreparatiebussen.


Om cilinders optimaal te laten functioneren wordt gebruik gemaakt van hydrauliek en pneumatiek afdichtingen. Uit voorraad leverbaar zijn stang- en zuigerafdichtingen van rubber, rubberweefsel, polyurethaan en PTFE.


Een mechanische dichting, voorkomt dat het medium (gas of vloeibaar) kan ontsnappen ter hoogte van de as. De categorie mechanical seals beschikt over het complete pakket rubber en metal balg seals, single- en multi-spring en cartridge en roerwerkseals van gerenommeerde fabrikaten zoals Burgmann Industries en AES.


O-ringen zijn cirkelvormige afdichtingen en worden doorgaans gebruikt om een vloeistof of een gas af te dichten. O-ringen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten compounds. Denk hierbij aan eenvoudige (zwarte en ronde) NBR O-ringen, of technologisch hoogstaande rubber compounds als Viton® en Kalrez®. Voor iedere industriële toepassing is het mogelijk om de optimale afdichting te adviseren, te ontwikkelen, te produceren en te leveren.


Stopbuspakkingen zijn asafdichtingen en dienen ter afdichting van roterende assen bij afsluiters, mixers en pompen. Stopbuspakkingen worden vervaardigd uit bekende hoogwaardige garens zoals Rameh, aramide, PTFE, koolstof, grafiet, GFO en silicaat.


De categorie: vlakke dichtingen, bestaat uit een breed en diep assortiment materialen voor het leveren van flensafdichtingen. Meer dan 600 componenten halffabricaat en zeer veel standaardafdichtingen in diverse materialen en uitvoeringen zijn op voorraad.

YY6080青苹果影院在线观看 YY6080青苹果影院无删减 琪琪 YY6080青苹果影院在线观看 YY6080青苹果影院无删减 琪琪 ,中国人配人在线观看在线观看 中国人配人在线观看无删减 中国人配人在线观看在线观看 中国人配人在线观看无删减 ,2019最新国产高清不卡A在线观看 2019最新国产高清不卡A无 2019最新国产高清不卡A在线观看 2019最新国产高清不卡A无